keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Ruusunen 1 vuotta

Valokuvaus Mira Näppi

Elokuun lopussa juhlimme vauvavuoden päättymistä. Ruususen ensimmäinen syntymäpäivä oli joutsen-teemainen. Ruusukulta, kulta, valkoinen ja vaaleanpunainen sekä aidot kukat olivat myös juhlissa se juttu. Ja tottakai ilmapallot! Jos pitäisi valita mikä tahansa yksi koriste juhliin, niin ilmapallot!

Idea joutsen-teemaan tuli vain muutamaa viikkoa ennen juhlia. Puhuimme äitien whatsapp-ryhmässä synttäreistä ja erilaisista teemoista. Sen lisäksi mieheni sanoi kauniisti minulle yksi ilta, kun herkistelin Armanin lastensuojeluun liittyvän jakson jälkeen..

"..olet kuin joutsenemo, otat Ruusun siipiesi suojaan aina."Myös Ruususen 1-vuotiskuvauksessa oleva asu oli aivan kuin luotu teemaan, mutta juhlapäivänä päälle valikoitui vintagea. Ruususen yllä oli sama mekko mikä itsellänikin omilla 1-vuotissyntymäpäivillä. Asuun kuuluu myös hattu ja housut, mutta ne olivat omaan makuuni hieman liian mennyttä aikaa. Housujen tilalle valikoitui Burberryn kengät, jotka ostimme Lontoosta Ruususen ollessa vielä masussa ja hatun tilalla oli sama hiuspanta mikä ristiäisissäkin.

The kakun tilasin samalta tekijältä kuin ristiäisiinkin. Joutsenkakku oli aivan mieletön. Sen kruunasi valitsemani aidot kukat. Erikoisruusut olivat suuria ja tuoksuivat kevyesti mantelilta. Neilikat ja harsokukat sopivat hyvin kokonaisuuteen, niitä oli myös muualla maljakoissa. Perinteisen puhallettavan kynttilän tilalla käytimme 1-muotoista tähtisädekynttilää, jonka säihkinnän aikana lauloimme paljon onnea vaan. Kyllä pienellä prinsessalla riitti ihmeteltävää!

Muita tarjottavia meillä oli mm. kinkku-sulatejuustovoileipäkakku sekä valikoima erilaisia leipomon pasteijoita sekä keksejä, suklaata ja vaahtokarkkeja. Suolaisten eväiden jälkeen viimeistelin kakun aidoilla kukilla, jolloin ohjelmanumerossa oli lahjojen avaaminen. Ruusunen sai mm. Name it ja Muumit -vaatteita, Muumi-astiastoa, Ryhmä Hau -kosketinsoittimen mikä tallentaa myös laulua, ison pehmoleluhepan, joka ääntelee ja ihanat helmiäishohtoiset Hunter-kumisaappaat. Niin ja se 1v-valokuvaus oli myös yksi lahja. Kävimme otattamassa studiolla kuvat. Mira Näppi nimisellä valokuvaajalla on iso valoisa studio missä vietimme oikein kunnon prinsessapäivän!

-Juuli-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Kiitos vierailustasi blogissani! :)
Juuli